Aftrap voor de Duurzame Dorpentoer

Door Marian Rikken-Buitelaar op 25 oktober 2018

©fotografie: henkbaron.nl

Duurzaamheids Café Berg en Dal

DuurzaamheidsCafé Berg en Dal start een Duurzame Dorpentoer om u als bewoner te inspireren meer duurzaam te gaan leven, wonen en werken. We hebben op deze avonden voorbeelden van bijvoorbeeld tuinieren, biologisch koken, winkelen, landschapsbeheer, bouwen, het scheiden van ons afval, naar de Kringloop of een Kledingbeurs gaan. Wat er maar te doen is in de wereld van ‘de ecologische voetafdruk’. Vooral om de vraag “Maar wat kan ik zelf doen?” te beantwoorden met kleine en grote initiatieven van (buurt)verenigingen, organisaties en van u als bewoner.

De Dorpentoer, die per kwartaal in een ander dorp van onze Gemeente wordt georganiseerd, start op woensdag 31 oktober 2018 om 20.00 uur in het Kulturhüs in Beek. Burgemeester, Mark Slinkman, geeft met groot enthousiasme de aftrap en kleine biologische ondernemers uit onze gemeente verzorgen cake bij de thee of de koffie en een drankje in de pauze. Wilt u meedoen in het organiseren van de Dorpentoer of kent u een (eigen) voorbeeld van duurzaamheid, laat het weten en mail naar samenduurzaambergendal@gmail.com.
Graag tot ziens op 31 oktober. Aarzel niet! Kom meedoen!

Marian Rikken-Buitelaar

Marian Rikken-Buitelaar

Mijn naam is Marian Rikken-Buitelaar (1951), moeder van vier kinderen en oma van twee kleinkinderen. Vanaf mijn 16e heb ik gewerkt en in deze 50 jaar ook veel beroerde ervaringen meegemaakt met, onder en voor bazen, die het allemaal niet altijd eerlijk wisten te doen. Sinds 2012 ben ik met vroegpensioen > Met nu een

Meer over Marian Rikken-Buitelaar