Carrousel-lid & voormalig Raadslid

Martijn Schmiermann

Mijn naam is Martijn Schmiermann (1974), ik woon aan de Kloosterstraat, in het centrum van Groesbeek. Ik ben getrouwd met Natascha en heb twee kinderen van op het ogenblik 10 en 8 jaar. Sinds 12 jaar zit ik in de gemeenteraad van Berg en Dal. Voorheen was ik daarnaast fractievoorzitter van de PvdA Groesbeek.

Ik ben niet alleen actief voor de PvdA, maar vind het leuk om bij verschillende activiteiten en evenementen in Groesbeek en omstreken de boel aan elkaar te praten, entertainen en organiseren. Dat gaat van het carnaval tot aan de oogstfeesten. Van omroep Berg en Dal tot bijvoorbeeld fanfare Wilhelmina. In het verleden (en soms nu nog) was ik betrokken bij KVW-Groesbeek en OJC de Maddogs.

Naast de tijd die ik steek in mijn werkzaamheden voor de PvdA en al mijn hobbies, moet er ook nog gewerkt worden. Dat doe ik in het Land van Cuijk als sociaal werker.

Ik ben actief geworden voor de PvdA om situaties in mijn leefomgeving te verbeteren.
Als gemeenteraadslid ben je rechtstreeks betrokken bij het goedkeuren en/of bijstellen van gemeenteraadsvoorstellen. Het is voor mij een uitdaging om het sociaaldemocratische belang daarbij in te brengen. Om een paar voorbeelden te noemen waar ik bij betrokken was in Groesbeek: het nieuwe centrum, de herstructurering van de Stekkenberg, de komst van het voorzieningenhart, de bouw van Focuswoningen aan het Nijerf voor mensen met een handicap.

Mocht je zelf iets willen verbeteren in je omgeving; neem dan contact met me op!

Van nature ben ik een open en vrij makkelijk benaderbaar mens (al zeg ik het zelf) en ik ken heel veel mensen die van het leven in onze gemeente iets moois willen maken. Ik ben te vinden op sociale media: facebook, linkedin, instagram en youtube; je kunt me bellen en/of mailen maar natuurlijk ook op straat gewoon even aan mijn oren trekken!

Ik hoor het graag,

Vriendelijke groet,
Martijn Schmiermann