Afdelingssecretaris

Monique Maarsseveen

Mijn naam is Monique Maarsseveen (1960), geboren in Zuid-Limburg maar ik woon al 21 jaar samen met mijn man René in Groesbeek. Onze kinderen hebben het huis reeds verlaten. Van huis uit heb ik een kritische links georiënteerde blik meegekregen. De laatste 16 jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Daarvoor heb ik diverse functies gehad binnen de gezondheidszorg.

Waarom deze kandidaatstelling voor de gemeenteraad?

Ik vind dat ik duidelijk moet maken waar ik voor sta:

  • De sociaaldemocratie, de PvdA.
  • Als vertegenwoordiger van de inwoners van onze gemeente.
  • Een vrouwelijke touch geven aan de politiek; niet jezelf graag horen praten maar het echt luisteren naar elkaar.
  • Kijken waar je het over eens bent met andere partijen en niet steeds benoemen waar je het niet mee eens bent; dus samenwerken.

Uitgaan van het positieve, dus vanuit kansen en mogelijkheden.

Door mijn kandidaatstelling wil ik andere mensen motiveren om ook na te denken over hun eigen rol in de gemeenschap. Wordt lid van een politieke partij, denk mee over etc. om zo uit te komen voor je mening en gedachten.

Ik vind het belangrijk dat men oprecht luistert naar elkaar ook al heb je een andere mening, sta open voor en probeer je in iemands situatie te verplaatsen. Ik hoop dat door middel van samenwerking met elkaar er een betere leefgemeenschap voor alle mensen in onze gemeente gecreëerd wordt.

Daar wil ik me sterk voor maken.

met vriendelijke groet,
Monique Maarsseveen