In memoriam Diny van Rens-Kamps

Door Monique Maarsseveen op 16 december 2018

Op 11 december is voormalig PvdA raadslid, afdelingsvoorzitter en penningmeester Diny van Rens-Kamps overleden.

In memoriam
Door Sjaak Kamps

 
Diny van Rens – Kamps overleden
 
Op dinsdag 11 december is Diny op 74 jarige leeftijd rustig ingeslapen. Na een kort ziekbed en een verblijf op het herstelcentrum Dekkerswald heeft zij ons verlaten. Zij laat een man, twee zonen met schoondochters en twee kleinzonen achter. Diny was een sociale vrouw en erg betrokken bij haar omgeving. Dat is ze tot op het laatst gebleven onder andere bij de bond voor ouderen waar ze ook erg actief is geweest. Ook daar zal ze node gemist worden.
 
Voor de Partij van de Arbeid is Diny op verschillende fronten actief geweest. Zij was een periode lid van de gemeenteraad voor de PvdA. Zij is lid van het bestuur geweest en was toen de voorzitter en ook nog penningmeester. Zij was postbode voor Hoe Rooier Hoe Mooier. Was altijd actief en deed altijd mee. Je kon altijd een beroep op haar doen. Daarvoor zijn we Diny veel dank verschuldigd.
 
Wij wensen Chris en de familie veel sterkte bij het verwerken van dit veel te vroege afscheid.
 
Monique Maarsseveen

Monique Maarsseveen

Mijn naam is Monique Maarsseveen (1960), geboren in Zuid-Limburg maar ik woon al 21 jaar samen met mijn man René in Groesbeek. Onze kinderen hebben het huis reeds verlaten. Van huis uit heb ik een kritische links georiënteerde blik meegekregen. De laatste 16 jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Daarvoor heb ik diverse functies

Meer over Monique Maarsseveen