In memoriam Annie Pastoors – van Rens

Door Monique Maarsseveen op 4 december 2023

Op 2 december is Annie Pastoors overleden.
Exact 30 jaar na het overlijden van haar man Nol.

In memoriam
Door Monique Maarsseveen

 
Gisteren kregen we het droevige bericht dat op 2 december op 88-jarige leeftijd onze partijgenoot Annie Pastoors is overleden. Zij was ruim 48-jaar lid van de Partij van de Arbeid.
 

Annie Pastoors

Annie, een betrokken sociaaldemocraat in hart en nieren, heeft zich altijd ingezet voor de Millingse gemeenschap.
 
Tijdens haar 40-jarig PvdA-jubileum zei de toenmalige afdelingsvoorzitter “Zij is voor de PvdA een rots in de branding, vroeger en nu, crisis of geen crisis”.
En een PvdA lid van het eerste uur noemde Annie “een sociaaldemocratisch icoon van onze gemeenschap”.
 
Jarenlang was Annie lid van de gemeenteraad voor de PvdA en zat ze in raadscommissies. Annie was actief als vrijwilliger voor het vluchtelingenwerk, toewijzingscommissie woningbouw, de parochie, het Gasthuis, de bejaardenbond, het voormalige PvdA-Ombudsteam, de carnavalsvereniging en ze werd benoemd tot ‘grootste deurdouwer van Millingen’ (een eretitel voor haar gemeenschapswerk).
 
Iedereen kende Annie Pastoors. Iedereen waardeerde Annie Pastoors.
 
Wij danken Annie voor haar betrokkenheid en warme inzet en wensen haar kinderen, kleinkinderen en verdere familie en vrienden alle sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.
 
Namens leden, fractie en bestuur
Partij van de Arbeid
afdeling Berg en Dal
 
Monique Maarsseveen
 
Monique Maarsseveen

Monique Maarsseveen

Mijn naam is Monique Maarsseveen (1960), geboren in Zuid-Limburg maar ik woon al 25 jaar samen met mijn man René in Groesbeek. Onze kinderen hebben het huis reeds verlaten. Van huis uit heb ik een kritische links georiënteerde blik meegekregen. De laatste 20 jaar ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs. Daarvoor heb ik diverse

Meer over Monique Maarsseveen