Samen voor een hoopvolle toekomst

Door Lesley Albers op 14 november 2023

Door Caroline de Greeff & Lesley Albers
geplaatst in De Rozet van 14 november 2023

Het is tijd voor verandering in de Nederlandse politiek. Tijd voor een sociaal geluid, voor een sterke klimaataanpak, voor meer vertrouwen in de democratie en voor balans tussen natuur en landbouw. Tijd dus om samen de handen uit de mouwen te steken en te zorgen dat er een hoopvolle toekomst is voor de volgende generaties.

Caroline de Greeff en Lesley Albers, fractievoorzitters GroenLinks/PvdA in Berg en Dal.

Samen de grootste worden voor een progressieve regering

Caroline: “Ik ben er trots op dat GroenLinks in de Tweede Kamer samengaat met de PvdA. Samen zijn we diverser, staan we sterker en kunnen we bij deze verkiezingen de grootste worden. Alleen dan hebben wij het initiatief en kan er eindelijk weer een progressief kabinet komen.”
Lesley: “We doen echt iets bijzonders met deze samenwerking. Deze verkiezingen is het mogelijk om impact te maken. Het is nu de hoogste tijd voor een eerlijk en rechtvaardig Nederland.”

Nieuwe oplossingen

Caroline: “Net als ik willen veel mensen dat we in Nederland een andere koers gaan varen. Het neoliberalisme is voorbij, we moeten nieuwe oplossingen bedenken. Daarvoor heb je andere partijen nodig dan die de laatste 20 jaar als grootste uit de stembus kwamen. Het is tijd voor een progressief geluid, tijd dus voor GroenLinks/PvdA.”
Lesley: “Sinds ik kinderen heb ben ik me nog veel meer bewust van het feit dat ik een mooie wereld voor hen en de generaties na hen wil achterlaten. Daarvoor hebben we wel echt een andere koers nodig in Nederland.”

Stem voor een samenleving voor iedereen!

Lesley: “De problemen van deze tijd, zoals het woningtekort, klimaatcrisis, groeiende ongelijkheid, de mislukte marktwerking in zorg en OV, vragen om andere keuzes, om échte oplossingen. Groen & Rood is daarvoor de perfecte combinatie.
Caroline: “Ik hoop dat je net als ik op 22 november stemt op een van onze politieke toppers van lijst 3 GroenLinks/PvdA. Je kiest daarmee voor een coalitie met andere progressieve partijen. Zo werken we samen aan een echt duurzame, sociale en rechtvaardige samenleving voor iedereen!” Samen kan het!”

Lesley Albers

Lesley Albers

De afgelopen 4 jaar was ik raadslid en fractievoorzitter. Ik vind het een eer en een uitdaging om opnieuw gekozen te zijn tot de nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Ik vind het belangrijk dat jonge werkende moeders ook vertegenwoordigd zijn in de raad. Via onze website en sociale media houd ik jullie op de

Meer over Lesley Albers