Soepie in de Ooij met de PvdA

Door Monique Maarsseveen op 8 februari 2022

De PvdA Berg en Dal is Lokaal Sociaal en dat voor de hele gemeente! De fractie komt graag in contact met de inwoners.

Op zaterdag 3 oktober 2020 stond dan ook de bijeenkomst “Soepie met de PvdA-fractie” gepland in De Sprong in Ooij, maar deze kon door Corona ontwikkelingen niet doorgaan. De PvdA kreeg veel aanmeldingen voor deze bijeenkomst en het was dan ook erg spijtig dat deze niet door kon gaan. Via e-mail en telefoon is de PvdA met een deel hiervan in gesprek gekomen en/of gebleven.

Nu eindelijk weer wat meer mogelijk is, wil de PvdA een nieuwe poging wagen. En wel op zaterdag 19 februari a.s. van 12:00-14:00 uur opnieuw in De Sprong in Ooij.

Iedereen – lid of geen lid – is welkom om kennis te komen maken met de fractie en/of om te praten over een specifiek onderwerp. Dat laatste kan één van de actuele zaken zijn – zoals wonen, de Ooijse Bandijk, de sporthal, het centrumplan, de dorpsagenda, Reomie, enzovoorts – of totaal iets anders.

Graag weet de PvdA vooraf hoeveel mensen zij ongeveer kunnen verwachten, zodat daarmee rekening kan worden gehouden. Enerzijds vanwege de soep & broodjes die worden verzorgd, anderzijds vanwege de coronaregels. Mocht de groep te groot worden, dan kan het programma en de indeling daarop worden aangepast.

Wilt u liever niet fysiek bij elkaar komen maar digitaal en/of op een ander moment met de PvdA bijpraten, dan kan dat natuurlijk ook.

Aanmelden kan via: [email protected] of bel naar 06-11754949. Graag uiterlijk zondag 13 februari aanstaande.

Monique Maarsseveen

Monique Maarsseveen

Mijn naam is Monique Maarsseveen (1960), geboren in Zuid-Limburg maar ik woon al 25 jaar samen met mijn man René in Groesbeek. Onze kinderen hebben het huis reeds verlaten. Van huis uit heb ik een kritische links georiënteerde blik meegekregen. De laatste 20 jaar ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs. Daarvoor heb ik diverse

Meer over Monique Maarsseveen