Nieuwe Afdelingsvoorzitter en installatie Raadsleden

Door Monique Maarsseveen op 2 april 2022

Op maandag 28 maart jl. heeft onze reguliere voorjaar ALV plaatsgevonden.

Tijdens deze vergadering hebben we formeel de Jaarrekening 2021 PvdA-Berg en Dal vastgesteld. Deze is inmiddels ingediend bij PvdA landelijk en goedgekeurd.

Tevens hebben we samen teruggeblikt op de verkiezingen en de uitslag proberen te duiden. De formatie-bal ligt in het kamp van Kernachtig Groesbeek en zij gaan (naar onze verwachting) samen met Lokaal! een coalitie vormen. De eerste gesprekken zijn inmiddels met alle partijen gevoerd. Maandag 4 april as. zal Kernachtig Groesbeek een terugkoppeling van de besprekingen aan de raad geven en dan zullen waarschijnlijk de vervolgstappen bekend worden.

Lesley Albers en Henny van der Pol

Donderdag 24 maart jl. is afscheid genomen van de oude raad en woensdag 30 maart jl. is de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd. Namens de PvdA zullen Lesley Albers en Henny van der Pol de komende vier jaar in de raad zitting nemen.

Omdat de functie van Henny als afdelingsvoorzitter statutair niet verenigbaar is met de functie van raadslid, is hij tijdens de ALV afgetreden. Het bestuur heeft Louis Bloemers voorgedragen als kandidaat voor de functie van afdelingsvoorzitter en deze is unaniem door de aanwezige leden goedgekeurd.

Welkom en gefeliciteerd Louis!

Het bestuur en de fractie is blij dat Louis deze functie op zich wil nemen en wij zien uit naar een goede samenwerking.

Monique Maarsseveen

Monique Maarsseveen

Mijn naam is Monique Maarsseveen (1960), geboren in Zuid-Limburg maar ik woon al 25 jaar samen met mijn man René in Groesbeek. Onze kinderen hebben het huis reeds verlaten. Van huis uit heb ik een kritische links georiënteerde blik meegekregen. De laatste 20 jaar ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs. Daarvoor heb ik diverse

Meer over Monique Maarsseveen